De voordelen van rolluiken!

Het is weer tijd voor rolluiken hier volgen de voordelen!

ROLLUIKEN


Rolluiken bevinden zich aan de buitenzijde van de woning, in weer en wind. De materialen moeten kwaliteit voor jaren garanderen. Een rolluik is in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Aangepast aan de stijl van uw woning, waardoor ook met een rolluik het aangezicht van uw woning verbeterd wordt. Een rolluik beschermt tegen de zon, het straatlawaai, ongewenst bezoek en geeft u een besparing in de stookkosten.

Onze rolluiken:

Zijn geluids- en warmte-isolerend
Zijn kostenbesparend voor wat betreft het onderhoud van uw ramen en deuren 
Zijn inbraakwerend
Zijn vervaardigd uit zeer duurzame materialen 
Bieden een hoog bedieningscomfort 
Keuze uit verschillende soorten bediening

Verduistering

Rolluiken hebben, naast zonwering, nog veel meer voordelen. Eén daarvan is verduistering. Rolluiken zijn daarom perfect voor slaapkamers. Als u de rolluiken omlaag doet komt er geen licht meer naar binnen, wat zorgt voor een koele en donkere omgeving. Hierdoor heeft u geen gordijnen meer nodig en kunt u 's nachts profiteren van een goede nachtrust.
Isolatie

In de zomer kunt u met rolluiken profiteren van een aangename binnentemperatuur door de zonwerende functie van rolluiken. In de winter kunt u ook profiteren van rolluiken. Dit komt door de isolerende werking van rolluiken. Dit komt door de laag stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik als het rolluik gesloten is. Deze laag zorgt ervoor dat de koude buitenlucht minder goed naar binnen komt en hierdoor blijft de warmte beter in huis. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van meer wooncomfort, maar ook van een besparing op uw energierekening. Door de isolerende functie van rolluiken heeft u ook minder last van geluidsoverlast van buiten.

Bescherming

Rolluiken functioneren als extra bescherming voor uw woning. Rolluiken beschermen uw ramen allereerst tegen slechte weersomstandigheden en stormschade. Daarnaast maken rolluiken uw woning ook minder aantrekkelijk voor inbrekers. Het loshalen van rolluiken zal niet snel en zeker niet geluidloos gaan, waardoor rolluiken veel inbrekers zullen afschrikken.

Wij kunnen u hier in adviseren stuur een mail of bel!

Bekijk onze rolluiken in de webshop.Deel deze pagina

Copyright 2014 © Zonwering Breezand. Alle rechten voorbehouden. Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden