Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Zonwering Breezand met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Zonwering Breezand verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Zonwering Breezand worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Zonwering Breezand aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Zonwering Breezand aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Zonwering Breezand opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Zonwering Breezand alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Zonwering Breezand niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Zonwering Breezand worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Zonwering Breezand uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Zonwering Breezand worden onderhouden wordt afgewezen.


Deel deze pagina

Copyright 2014 © Zonwering Breezand. Alle rechten voorbehouden. Privacy | Disclaimer | Algemene voorwaarden